Jomfruen

23. august - 22. september


Karakter

Jomfruen er det tegn, der kommer lige efter herskertegnet Løven og er en tydelig reaktion herpå. Mens Løven er herskeren, er Jomfruen tjeneren, altså to modsætninger, som det næste tegn, Vægten, søger at afbalancere og harmonisere.

Jomfruen vil også passe godt ind i en underordnet stilling eller et sted i kulisserne, hvor Jomfruen kan gøre en effektiv og samvittighedsfuld indsats, som andre kan høste æren og den økonomiske gevinst af. Løvens tjenende indstilling giver sig også udslag i alle slags service-erhverv, f.eks. sygepleje, hvor Jomfruen ofrer sig med stor omsorg. Jomfruen er ofte karrig med følelser og ros, og Løvens kritik rammer ubarmhjertigt, da den ofte bygger på et sagligt grundlag, og samtidig har Jomfruen let ved selv at tage imod kritik, især over bagateller. Derfor er jomfruen meget påpasselig med at optræde på en sådan måde, at denne kritik ikke opstår.

Kærlighed

Jomfruen føler mere interesse og omsorg for sin partner end lidenskab, romantik og smukke ord. Jomfruen holder af at anskueliggøre og analysere både sine følelser og kærligheden selv. Men har Jomfruen først kastet sin kærlighed på én, er Jomfruen både trofast, stabil og kærlig og udtrykker sin kærlighed i små dagligdags, omsorgsfulde handlinger og hensynsfuldhed.

Helbred

Solidt helbred, men tilbøjelig til tarm- og maveforstyrrelser, blindtarmsbetændelse, nervøse lidelser. Sygdommen er ofte en følge af overarbejde eller bekymringer.

Erhverv

Dem, der kræver nøjagtighed og tålmodighed, alt rutinearbejde, laboratoriearbejde, analyse, revision, skriftlig fremstilling, undervisning, sygepleje, inspektion, havebrug.

Personligt  Fødsels- eller Års Horoskop   150 kr.   Begge   Nu  250 kr.    Bestil : Her

Astrolog  Flemming Jespersen  Solsikkehaven 28  6950 Ringkøbing   Tlf. 60733334