Løven

22. juli - 22. august


Karakter

Løven præges af, at det er selve Solen, der styrer tegnet. Solen er verdens midtpunkt og kilden til lys, varme og liv. På samme måde er løvemennesket varmt og åbent; den, der har det overskud, som Løven rundhåndet lader fordele sine medmennesker. Løven er den livgivende og skabende kraft og dermed den naturlige leder i menneskelige sammenhænge, akkurat som han er konge i dyrenes verden.

Løven optræder da også som en konge, med en majestæts værdighed, elegance, autoritet, gæstfrihed, ridderlighed, mod, højsind, og gavmildhed og er altid midtpunktet i en forsamling eller vennekreds. Løven er en udmærket pædagog og opdrager i familie sammenhænge, ligesom Løven er den inspirerende chef på jobbet. I hvert fald må Løven have selvstændige opgaver, hvis Løven er ansat i en underordnet stilling. Løven er aktiv og sparer ikke på sin egen arbejdsindsats, når det kræves, men Løven forlanger, at Løvens gode eksempel bliver fulgt op af medarbejderne, både når det gælder indsatsen og begejstringen for opgaverne.

Løvens selskabelighed og forfængelighed er stor. Løven holder af at vise sin egen person frem, sit hus (slot) og sine ejendele i al deres pragt og forventer beundring og bifald fra sine omgivelser. I det hele taget har Løven det svært med både smiger og pral, logrer med halen og mister enhver selvkritik, hvilket Løven med slet skjult stolthed prøver at imødegå ved selv at fortælle om sine egne svage sider, idet Løven også her venter stor bifald for sin selvkritiske sans.

Kærlighed

Løven elsker med stor lidenskab, romantik, hengivenhed og varme. Løven er loyal mod sin udkårne og kræver, at disse egenskaber til fulde gengældes. Løvens kærlighed er grænseløs og følelserne ildfulde, men de når alligevel aldrig helt ned til vandelementets dybde.

Helbred

Stærk og sund med stabile nerver. Hjerte-/kar sygdomme, ryglidelser, hekseskud, åreknuder. Løven er enten altid sund og rask eller bestandig ved dårlig helbred. Den bedste medicin er kærlighed og harmoniske omgivelser.

Erhverv

Alle slags ledende stillinger. Har Løven selv en underordnet stilling, bør Løven have frie og selvstændige opgaver. Skabende virksomhed som entertainer, skuespiller eller regissør, men også inden for maleri, fotografi, mode-/tekstilindustri eller som håndværker inden for smykkekunsten. Pædagogik og dyreopdræt, dressur.

Personligt  Fødsels- eller Års Horoskop   150 kr.   Begge   Nu  250 kr.   Bestil : Her 

Astrolog  Flemming Jespersen  Solsikkehaven 28  6950 Ringkøbing   Tlf. 60733334