Skorpionen

23. oktober - 21. november


Karakter

Intet andet tegn er blevet så misforstået som Skorpionens, idet det først og fremmest forbindes med døden, ligesom 8. hus også regne for dødens hus. Man tænker da også på døden som livets definitive afslutning, men den i virkeligheden er tærsklen, forvandlingen eller metamorfosen til et nyt liv. Skorpionen må altså forbindes med både liv og død for at få den rette sammenhæng, og tanken om reinkarnation er nærliggende for mange astrologer.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke blot er et liv, der kan afgå ved døden, men også en tanke, et handlingsmønster, en livssituation, et forhold osv. Man må være rede til på et bestemt område at kaste alt det gamle fra sig for at give plads til det nye; altså er der i lige så høj grad tale om en udviklingsproces. Skorpionen præges af de store modsætninger som f.eks. liv og død, godt og ondt, himmel og helvede, dag og nat, kærlighed og had. Skorpionen indgår derfor ikke de kompromiser, som Vægten er så god til at få i stand. For Skorpionen er det alt eller intet; "take it or leave it", det er parolen.

Skorpionen har en enorm kraft, der hele tiden kræver sin udløsning, enten positivt eller negativt. Derfor er det så vigtigt, at Skorpionen kanaliserer sin energi på en positive måde. (Man har sagt, at Skorpionen enten bliver storforbryder eller præst; det er ikke Skorpionen, der stjæler en tændstikæske i supermarkedet!) Denne styrke indeholder elementer af vilje, stædighed og sejlivethed, og når disse egenskaber kombineres med selvdisciplin, kan Skorpionen gennemføre, hvad det skal være, og det bliver som oftest udført på en både grundig og effektiv facon uden Jomfruens optagethed af de små detaljer.

Skorpionen har en ufejlbarlig intuition, der viser sig ved, at man føler, at Skorpionen ser lige igennem én, uden at røbe, hvad der ses. Skorpionen er hemmelighedsfuld, indadvendt og afventende, men også dyb og målbevidst. Skorpionen kan have en hypnotisk magt over sine medmennesker, som gør at man må elske eller hade Skorpionen.

Kærlighed

Skorpionens kærlighed er intens og lidenskabelig, hvilket Skorpionen har let ved at skjule, og den er rettet mod kun én person. Skorpionens skarpe intuition plukker let en fremtidig partner ud. Skorpionen har en stærk seksualdrift, som Skorpionen normalt klarer at styre, selvom følelserne er stærke. Jalousien kan være meget plagsom.

Helbred

Godt helbred og sjældent syg, men når sygdom indtræffer, er det tit alvorligt. Sygdom og skade optræder først og fremmest i underlivet, forplantningsorganerne, nyrerne, galden, blindtarmen, men også næse- og halsforstyrrelser.


Personligt  Fødsels- eller Års Horoskop   150 kr.   Begge   Nu  250 kr.    Bestil : Her

Astrolog  Flemming Jespersen  Solsikkehaven 28  6950 Ringkøbing  Tlf. 60733334