Skytten

22. november - 20. december


Karakter

Skytten præges af at være Dyretegnets og lykkens pamfilius og er udadvendt, optimistisk, aktiv, højsindet, ærlig, oprigtig og elsker frihed og uafhængighed. Skytten har altid buen spændt, pilen peger mod et bestemt mål, og Skytten skyr ingen udfordringer for at nå det. Men længe inden Skytten har nået målet, har Skytten allerede udpeget mindst tre nye mål, der gør, at Skytten altid er undervejs. Hvis Skytten er den intellektuelle type, vil Skytten være en evighedsstudent (i modsætning til det modstående tegn Tvillingerne).

Faren ved altid at styre videre mod det fjerne mål ligger i, at Skytten ikke ser sig for, at blive rastløs, og at farten kan blive for hurtig. Derfor udsættes Skytten for farer og har let ved at komme til skade, men længe før skaden er repareret, affærdiger Skytten det og farer ufortrødent videre uden at tænke på sikkerheden, til Skytten igen plumper i.

Det har Skytten også let ved at gøre verbalt, da Skytten også her kører sprælsk og taktløs videre og let lader munden løbe over med en fornærmende eller sårende bemærkning, men aldrig noget, Skytten har ment ondskabsfuldt. Den stadige higen efter fjerne mål fører bogstaveligt talt til fremmede lande og ukendte kulturer; i det hele taget er udenlands-
interessen markant. Dette kan føre til rejser, samarbejde med udlændinge, arbejde med eksport og import, interesse for fremmede sprog, eller at Skytten har en udenlandsk partner.

Men at udvide sin horisont kan også ske mentalt i sit eget indre. Skytten er vide-begærlig og søger stadig nye og større udfordringer, hvor interesserne kan være mangfoldige, men især i retning af retfærdighed, lov og justits eller mod religiøs tro og viden og mod højere tænkning og filosofi i en uafladelig søgen efter selve sandheden, hvor ærlighed bliver en nødvendig ingrediens. For mange Skytter bliver denne sandhed, når de kommer ind til den inderste kerne, så følelsesladet og voldsom, at de bliver bange og må flygte fra den, i al fald for en stund.

Skytten kender ikke til begrænsninger og er den direkte modsætning til Stenbukken, Dyrekredsens næste tegn. Derfor ligger der en fare i overdrivelsen, det hele kan vokse Skytten over hovedet og blive til en ballon, der revner til sidst.

Kærlighed

Glødende åbenhjertig, men også overfladiske følelser overfor partneren, fredelig og hensynsfuld. Frihedstrangen kan tit blive til en belastning i et ægteskab, hvis partnerens jalousi og besiddertrang får lov til at dominere.

Helbred

Stærk, robust, modstandsdygtigt helbred. Hofte- og lårbrud, iskias, reumatisme, hekseskud, blod- og leversygdomme, ledbåndsskader, sportsskader, lungesygdomme.

Erhverv

Erhverv med tilknytning til jura, filosofi, teologi. Sprog, dyr og friluftsliv. Desuden militær, politi, diplomati, bankvæsen, forlagsvirksomhed, medicin og rejseliv. Stor arbejdsevne og ofte to jobs samtidig.

Personligt  Fødsels- eller Års Horoskop   150 kr.   Begge   Nu  250 kr.   Bestil : Her

Astrolog  Flemming Jespersen  Solsikkehaven 28  6950 Ringkøbing  Tlf. 60733334