Tyren

20. april - 20. maj


Karakter

Tyren har et roligt og sindigt gemyt og er stabil i alt, hvad Tyren foretager sig. Tyren er også udholdende og meget tålmodig, den mest medgørlige i hele Dyrekredsen. Tyren finder sig i næsten alt, både fysisk og verbalt, men et sted går grænsen dog. Og når den overskrides, kan det resultere i et raseri, som hverken Tyren eller andre kan magte.

Tyren er først og fremmest præget af Venus´ materialistiske/økonomiske side. Tyren vil gerne eje sin bolig, ikke sidde til leje. Når Tyren køber noget, skal det være af høj kvalitet og af blivende værdi. Tyren forstår at tage godt vare på sine værdier. Dette gælder også Tyrens partner, som Tyren ser som sin ejendom.

Venus giver Tyren stor sans for harmoni, skønhed og kunst, især musik og sangkunst. Og da månen er forhøjet i Tyren, har Tyren også sans for familien, det hjemlige miljø og god mad og drikke. Når dette sidste kombineres med en god portion dovenskab, bliver resultatet ofte overvægt, på trods af at Tyren generelt har et godt helbred og helst ikke melder sig syg. Men er Tyren først kommet til sengs, er det tit vanskeligt at få Tyren op af den igen.

Tyren er stærkt præget af at være et jordtegn. Tyren har "grønne fingre" og elsker at passe have; evt. har Tyren også en rig flora i vindueskarmen. Landbrugserhvervet passer Tyren glimrende, især om foråret, hvor Tyren kan så, plante og forberede sig på den kommende høst. Dette er jo også at skabe en form for investering eller værdiskabelse.

Kærlighed

Med Venus som herskerplanet er Tyren meget romantisk anlagt over for den, som Tyren lidt efter lidt har kastet sin kærlighed på, og Tyren lever efter præstens forskrift, "indtil døden dem skiller". Tyren har dybe følelser og en stærk seksualdrift.

Helbred

Generelt godt, men dovenskab og usunde drikke- og spisevaner giver let overvægt, der forårsager svaghed i hjertet, blodcirkulation, ankler eller andre sygdomme. Især er halsen udsat, f.eks. øm hals, hæshed, struma, betændelse osv.

Erhverv

Alle erhverv, hvori økonomi indgår som et element, f.eks. ejendomsmægling, bank- og forsikringsvæsen. Kunst, musik, sang, indendørsarkitektur, have- og jordbrug, industri, underholdning.

Personligt  Fødsels- eller Års Horoskop   150 kr.   Begge   Nu  250 kr.    Bestil : Her

Astrolog  Flemming Jespersen  Solsikkehaven 28  6950  Ringkøbing  Tlf. 60733334