Fiskene

19. februar - 19. marts


Fisken er det tegn, der er mest følsomt og modtageligt for indtryk udefra, og har en stor indlevelsesevne og medfølelse for andres lidelser og problemer. Fisken bruger sin intuition i et selvopofrende arbejde for at hjælpe og pleje sin næste uden at få eller forvente tak. Problemerne kan faktisk overføres til Fisken selv, så Fisken vil føle det hele som et martyrium. Og når ét problem er løst, ligger det næste allerede og venter. Eller Fisken kan flygte fra det hele ved at drømme sig bort fra virkeligheden.

Denne flugt kan også antage andre former ved, at man f.eks. udøver en eller anden kunstnervirksomhed eller negativt ved at bruge rusmidler, noget der hos Fisken let kan tage overhånd. Fiskemennesket har engang imellem behov for at trække sig helt tilbage fra andre mennesker for at opbygge ny styrke. Dette kan fra partnerens side ofte blive misforstået derhen, at Fisken måske blot ønsker at drage ud på nye eventyr.

Kærlighed

Fiskens forhold til kærlighed er modtagende, hengivent, romantisk og sentimentalt. Men selvom Fisken er en vidunderlig elsker og er trofat og loyal over for sin partner, kan Fisken være bange for at indgå i et forpligtende forhold.

Helbred

Hænder og fødder sygdoms- skadetruet, sygdomme i lymfesystemet og mave-/tarmregionen, til dels også i hjertet og kredsløbet, disponeret for træthedstilstande, diarré, nervøse lidelser og misbrug af rusmidler.

Erhverv

Alle erhverv, der har med væsker og stoffer at gøre, al kunst, men især poesi, musik og teater, arbejde indenfor lukkede institutioner og som detektiv, efterforsker eller i hemmelig tjeneste.

Personligt  Fødsels- eller Års Horoskop   150 kr.   Begge   Nu  250 kr.   Bestil : Her

Astrolog  Flemming Jespersen  Solsikkehaven 28  6950 Ringkøbing  Tlf. 60733334